Despre Noi

 

Înființată în anul 2004, ECKON CEI este o companie cu capital integral privat românesc, ce oferă servicii de consultanţă tehnică, proiectare și execuție în domeniul instalațiilor sanitare și P.S.I., instalațiilor termice, instalațiilor de ventilare-climatizare, instalațiilor și retelelor de distributie gaze-naturale, instalațiilor și retelelor electrice precum și retelelor edilitare.
 
În peste 12 ani de activitate, într-o piață în permanentă dezvoltare, am reușit sa ne creăm o reputație solidă prin profesionalism, eficiență și transparență în comunicare. Am cunoscut o dezvoltare activă și continuă, prin servicii de calitate, soluții profesionale complete  și  eficiente în domeniul construcțiilor civile, industrial - agricole  și  de infrastructură. Am crescut progresiv datorită respectului față de parteneri, precum și implicării și responsabilității cu care desfășurăm fiecare proiect în parte.
De mai bine de 10 ani, activăm și pe plan național. În tot acest timp, am sustinut  și  investit în dezvoltarea unei echipe de profesioniști, capabilă să răspundă cerințelor actuale ale pieței. Am format o echipa de experți în domeniu și reușim să oferim de fiecare dată, cu succes, soluții tehnice și economice adaptate nevoilor specifice fiecărui client, acoperind astfel o gamă largă de servicii - inclusiv partea de avizare și autorizare a proiectelor.
În cadrul echipei noastre se regăsesc, arhitecți membri O.A.R., proiectanți, ingineri construcţii civile și  industriale membri A.I.C.P.S., ingineri specialişti instalații în construcţii membri A.I.I.R. cu autorizări obţinute de la autorităţile de reglementare în domeniul energiei electrice ș  gazelor naturale (A.N.R.E.) și sistemelor de securitate (I.G.P., I.S.U.) și nu în ultimul rând maiștri, instalatori, sudori, electricieni, lăcătuși mecanici - cu experiență și pregătire de specialitate.
Politica noastră pune accent pe calitatea serviciului oferit și pe satisfacția clienților. Ne-am aliniat la cerințele legislației privind managementul calității, mediului, sănătății și securității operaționale și astfel datorită unui management foarte bun al resurselor umane și materiale, serviciile prestate sunt întotdeauna la nivelul așteptat.